Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Badanie wpływu jodku potasu (KJ) na wybrane mikroorganizmy uczestniczące w procesach fermentacyjnych.

Opis bibliograficzny

Badanie wpływu jodku potasu (KJ) na wybrane mikroorganizmy uczestniczące w procesach fermentacyjnych. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, EWA KISIELEWSKA, JANUSZ POPOWSKI. W: XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" : streszczenie doniesień s. 19. Gdańsk 1997, PG, cop, 83-906490-5-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" : streszczenie doniesień, s. 19
Wydawca:
PG, cop.
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

ISBN: 83-906490-5-5
BPP ID: (59, 36662) wydawnictwo zwarte #36662
PBN ID (hist.): 36662

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 listopada 2015 10:35
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 11:39

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się