Additives in organic and conventional dairy products.
Opis bibliograficzny
Additives in organic and conventional dairy products. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL. W: Environment and technology in business. Book of abstracts. / Ed. Alfred Błaszczyk, Katarzyna Michocka, Mariusz Tichoniuk 27. Poznań, Faculty of Commodity Science Poznań University of Economics, 978-83938018-7-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Environment and technology in business. Book of abstracts. / Ed. Alfred Błaszczyk, Katarzyna Michocka, Mariusz Tichoniuk, 27
Wydawca:
Faculty of Commodity Science Poznań University of Economics
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2015 16:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:38 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83938018-7-9
BPP ID: (59, 36689) wydawnictwo zwarte #36689
PBN ID (hist.): 36689
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.