Probiotic bacteria in functional meat products.
Opis bibliograficzny
Probiotic bacteria in functional meat products. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods / Editors: Ravishankar Rai V, Jamuna A. Bai 2015, CRC/Taylor & Francis Group, s. 223-238, 9781482206623.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods / Editors: Ravishankar Rai V, Jamuna A. Bai, s. 223-238
Wydawca:
CRC/Taylor & Francis Group
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.20 |
---|---|
Rekord utworzony: | 14 grudnia 2015 13:45 |
Ostatnia aktualizacja: | 24 stycznia 2019 09:07 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.12…
Identyfikatory
ISBN: 9781482206623
BPP ID: (59, 36852) wydawnictwo zwarte #36852
PBN ID (hist.): 36852
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.