Analiza stopnia wdrożenia Systemów Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności w zakładach mleczarskich w Polsce.
Opis bibliograficzny
Analiza stopnia wdrożenia Systemów Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności w zakładach mleczarskich w Polsce. [AUT.] AGNIESZKA ZABORSKA. W: Wybrane aspekty zarządzania jakością /pod red. Marka Salerno-Kochana Kraków, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 515-522, il., bibliogr., sum, 978-83-935421-4-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wybrane aspekty zarządzania jakością /pod red. Marka Salerno-Kochana, 515-522
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 grudnia 2015 08:59 |
Ostatnia aktualizacja: | 14 lutego 2019 12:12 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-4-7
BPP ID: (59, 36863) wydawnictwo zwarte #36863
PBN ID (hist.): 36863
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.