The beneficial health effects inducted by Lactobacillus helveticus bacteria.
Opis bibliograficzny
The beneficial health effects inducted by Lactobacillus helveticus bacteria. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA, KLAUDIA GUSTAW, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA, ADAM WAŚKO. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i bisfenole. Tom 1 / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2015, Młodzi Naukowcy Jędrzej Nyćkowiak, s. 74-81, 978-83-65362-05-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i bisfenole. Tom 1 / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 74-81
Wydawca:
Młodzi Naukowcy Jędrzej Nyćkowiak
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.58 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 grudnia 2015 09:50 |
Ostatnia aktualizacja: | 18 lipca 2019 09:49 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65362-05-6
BPP ID: (59, 36865) wydawnictwo zwarte #36865
PBN ID (hist.): 36865
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.