Bakteriocyny produkowane przez bakterie Lactobacillus plantarum.
Opis bibliograficzny
Bakteriocyny produkowane przez bakterie Lactobacillus plantarum. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA, KLAUDIA GUSTAW, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i bisfenole. Tom 1 / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań, Młodzi Naukowcy Jędrzej Nyćkowiak, s. 82-89, 978-83-65362-05-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i bisfenole. Tom 1 / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 82-89
Wydawca:
Młodzi Naukowcy Jędrzej Nyćkowiak
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.58 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 grudnia 2015 11:32 |
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2019 13:30 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65362-05-6
BPP ID: (59, 36869) wydawnictwo zwarte #36869
PBN ID (hist.): 36869
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.