Przetwórstwo produktów roślinnych, zwierzęcych metodami ekologicznymi: Określenie dobrych praktyk dla przechowywania i przetwórstwa mleka oraz przetworów mlecznych z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów.
Opis bibliograficzny
Przetwórstwo produktów roślinnych, zwierzęcych metodami ekologicznymi: Określenie dobrych praktyk dla przechowywania i przetwórstwa mleka oraz przetworów mlecznych z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, TOMASZ CZERNECKI, BARTOSZ SOŁOWIEJ, KATARZYNA SKRZYPCZAK. W: Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego realizowanych w 2014 r Warszawa, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 391-405, il, 978-83-62178-84-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego realizowanych w 2014 r, 391-405
Wydawca:
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.79 |
---|---|
Rekord utworzony: | 8 stycznia 2016 13:20 |
Ostatnia aktualizacja: | 31 marca 2025 10:44 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.up.lublin.pl/files/foodscie…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62178-84-1
BPP ID: (59, 37045) wydawnictwo zwarte #37045
PBN ID (hist.): 37045
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.