Prozdrowotne aspekty witamin rozpuszczalnych w tłuszczach.
Opis bibliograficzny
Prozdrowotne aspekty witamin rozpuszczalnych w tłuszczach. [AUT.] AGNIESZKA ZABORSKA, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK. W: Przemysł spożywczy w interdyscyplinarnym ujęciu / Red. Monika Olszówka, Kamil Maciąg Lublin, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 103-116, il., bibliogr., str. sum, 978-83-65272-09-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł spożywczy w interdyscyplinarnym ujęciu / Red. Monika Olszówka, Kamil Maciąg, 103-116
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.85 |
---|---|
Rekord utworzony: | 5 lutego 2016 10:29 |
Ostatnia aktualizacja: | 14 lutego 2019 10:52 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publika…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65272-09-6
BPP ID: (59, 37251) wydawnictwo zwarte #37251
PBN ID (hist.): 37251
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.