Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chromatograficzna analiza ochratoksyny A w próbkach herbat i kaw dostępnych w obrocie detalicznym.

Opis bibliograficzny

Chromatograficzna analiza ochratoksyny A w próbkach herbat i kaw dostępnych w obrocie detalicznym. [AUT.] MONIKA BESZTERDA, AGNIESZKA WAŚKIEWICZ, ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA, BARTOSZ CIORGA, ADAM PERCZAK. W: 54. Sesja Naukowa Instytutu Ochrony Roślin Państwowego Instytutu Badawczego [w Poznaniu]. Streszczenia, Poznań, 6-7.02.2014 248-248. [b.m.], [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
54. Sesja Naukowa Instytutu Ochrony Roślin Państwowego Instytutu Badawczego [w Poznaniu]. Streszczenia, Poznań, 6-7.02.2014, 248-248
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 lutego 2016 12:34
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:41

Identyfikatory

BPP ID: (59, 37326) wydawnictwo zwarte #37326
PBN ID (hist.): 37326

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się