Chromatograficzna analiza ochratoksyny A w próbkach herbat i kaw dostępnych w obrocie detalicznym.
Opis bibliograficzny
Chromatograficzna analiza ochratoksyny A w próbkach herbat i kaw dostępnych w obrocie detalicznym. [AUT.] MONIKA BESZTERDA, AGNIESZKA WAŚKIEWICZ, ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA, BARTOSZ CIORGA, ADAM PERCZAK. W: 54. Sesja Naukowa Instytutu Ochrony Roślin Państwowego Instytutu Badawczego [w Poznaniu]. Streszczenia, Poznań, 6-7.02.2014 248-248. [b.m.], [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
54. Sesja Naukowa Instytutu Ochrony Roślin Państwowego Instytutu Badawczego [w Poznaniu]. Streszczenia, Poznań, 6-7.02.2014, 248-248
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lutego 2016 12:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 37326) wydawnictwo zwarte #37326
PBN ID (hist.): 37326
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.