Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Polish experience in introduction lambs meat on local market.

Opis bibliograficzny

Polish experience in introduction lambs meat on local market. [AUT.] WIKTOR BOJAR, FRANCISCO DINIZ, TOMASZ M. GRUSZECKI, ANDRZEJ JUNKUSZEW, M.L. TIBERIO. W: 8th International Seminar on Technology creation and transfer in small ruminants: roles of research, development services and farmer associations, Tangier 11 to 13 June 2013 94-94. [b.m], [b.w., 2013].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
8th International Seminar on Technology creation and transfer in small ruminants: roles of research, development services and farmer associations, Tangier 11 to 13 June 2013, 94-94
Wydawca:
[b.w., 2013]
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 lutego 2016 12:09
Ostatnia aktualizacja:2 sierpnia 2018 09:28

Identyfikatory

BPP ID: (59, 37364) wydawnictwo zwarte #37364
PBN ID (hist.): 37364

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się