Wpływ ekstraktu z grejpfruta na wybrane wskaźniki układu immunologicznego i antyoksydacyjnego krwi indyczek.
Opis bibliograficzny
Wpływ ekstraktu z grejpfruta na wybrane wskaźniki układu immunologicznego i antyoksydacyjnego krwi indyczek. [AUT.] ELŻBIETA RUSINEK. W: Fizjologia i biochemia w żywieniu zwierząt : V Konferencja młodych badaczy / organizowana przez Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego PAN w Jabłonnie, Katedrę Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej Wydziału Nauk o Zwierzętach SGGW, Warszawa, 22-23. 09.2008 r 61-62, bibliogr. Jabłonna, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego Polskiej Akademii Nauk, 978-83-924535-3-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Fizjologia i biochemia w żywieniu zwierząt : V Konferencja młodych badaczy / organizowana przez Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego PAN w Jabłonnie, Katedrę Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej Wydziału Nauk o Zwierzętach SGGW , Warszawa, 22-23. 09.2008 r, 61-62
Wydawca:
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego Polskiej Akademii Nauk
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lutego 2016 14:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:41 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-924535-3-6
BPP ID: (59, 37367) wydawnictwo zwarte #37367
PBN ID (hist.): 37367
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.