Jakość tkanki mięśniowej koźląt mlecznych żywionych mieszanką z dodatkiem koncentratu białkowo-ksantofilowego (PX) z lucerny = The quality of muscle tissue of milk kids fed with blend with the addition of concentrated protein-xanthophyll (PX) from alfalfa.
Opis bibliograficzny
Jakość tkanki mięśniowej koźląt mlecznych żywionych mieszanką z dodatkiem koncentratu białkowo-ksantofilowego (PX) z lucerny = The quality of muscle tissue of milk kids fed with blend with the addition of concentrated protein-xanthophyll (PX) from alfalfa. [AUT.] ANNA SZYMANOWSKA, TOMASZ M. GRUSZECKI, MAREK SZYMANOWSKI, EUGENIUSZ R. GRELA. W: LXXX Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego : Produkty lokalne pochodzenia zwierzęcego szansa rozwoju regionalnego, Bydgoszcz 21-23 września 2015 99-99. Bydgoszcz, Wydawnictwo Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
LXXX Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego : Produkty lokalne pochodzenia zwierzęcego szansa rozwoju regionalnego, Bydgoszcz 21-23 września 2015, 99-99
Wydawca:
Wydawnictwo Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 lutego 2016 11:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 37384) wydawnictwo zwarte #37384
PBN ID (hist.): 37384
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.