Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ciemnienie miąższu bulw wybranych odmian ziemniaka w warunkach nawożenia dolistnego.

Opis bibliograficzny

Ciemnienie miąższu bulw wybranych odmian ziemniaka w warunkach nawożenia dolistnego. [AUT.] BERNADETTA BIENIA, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : 25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej. Materiały konferencyjne, Poznań, 5. lutego 2016 66, streszcz. [Poznań], [Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : 25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej. Materiały konferencyjne, Poznań, 5. lutego 2016, 66
Wydawca:
[Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lutego 2016 15:55
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:41

Identyfikatory

BPP ID: (59, 37432) wydawnictwo zwarte #37432
PBN ID (hist.): 37432

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się