Możliwość wykorzystania bulw Helianthus tuberosus w produkcji żywności.
Opis bibliograficzny
Możliwość wykorzystania bulw Helianthus tuberosus w produkcji żywności. [AUT.] DOMINIKA SKIBA, BARBARA SAWICKA. W: II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : 25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej. Materiały konferencyjne, Poznań, 5. lutego 2016 67, streszcz. [Poznań], [Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu].
Szczegóły publikacji
Źródło:
II Wielkopolska Konferencja Nauka Gospodarce Żywnościowej : 25 lat technologii żywności w warunkach gospodarki rynkowej. Materiały konferencyjne, Poznań, 5. lutego 2016, 67
Wydawca:
[Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lutego 2016 15:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:41 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttzow.up.poznan.pl/files/2w…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 37433) wydawnictwo zwarte #37433
PBN ID (hist.): 37433
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.