Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości chemiczne roztworów glebowych gleb lekkich i ich zmiany pod wpływem zakwaszenia.

Opis bibliograficzny

Właściwości chemiczne roztworów glebowych gleb lekkich i ich zmiany pod wpływem zakwaszenia. [AUT.] HALINA SMAL., Rozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie z. 230. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 1999. - 108 s., il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 1999. - 108 s., il., bibliogr.
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Praca habilitacyjna
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:40

Identyfikatory

BPP ID: (59, 3747) wydawnictwo zwarte #3747
PBN ID (hist.): 3747

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się