Żywność regionalna i tradycyjna w opinii mieszkańców powiatu krośnieńskiego.
Opis bibliograficzny
Żywność regionalna i tradycyjna w opinii mieszkańców powiatu krośnieńskiego. [AUT.] BERNADETTA BIENIA, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: Żywność dla świadomego konsumenta. Redakcja naukowa Krzysztof Melski, Dorota Walkowiak-Tomczak Poznań, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 94-103, il., bibliogr., streszcz, 978-83-7160-838-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność dla świadomego konsumenta. Redakcja naukowa Krzysztof Melski, Dorota Walkowiak-Tomczak, 94-103
Wydawca:
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.52 |
---|---|
Rekord utworzony: | 24 lutego 2016 10:48 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:41 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.foodsciences.edu.pl/monograf…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7160-838-4
BPP ID: (59, 37498) wydawnictwo zwarte #37498
PBN ID (hist.): 37498
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.