Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Możliwości wykorzystania bulw Helianthus tuberosus w produkcji żywności.

Opis bibliograficzny

Możliwości wykorzystania bulw Helianthus tuberosus w produkcji żywności. [AUT.] DOMINIKA SKIBA, BARBARA SAWICKA. W: Bioprodukty - pozyskiwanie, właściwości i zastosowanie w produkcji żywności. Redakcja naukowa: Grażyna Lewandowicz, Joanna Le Thanh-Blicharz Poznań, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 47-55, il., bibliogr., streszcz, 978-83-7160-835-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bioprodukty - pozyskiwanie, właściwości i zastosowanie w produkcji żywności. Redakcja naukowa: Grażyna Lewandowicz, Joanna Le Thanh-Blicharz, 47-55
Wydawca:
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.61
Rekord utworzony:3 marca 2016 16:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:42

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7160-835-3
BPP ID: (59, 37531) wydawnictwo zwarte #37531
PBN ID (hist.): 37531

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się