Możliwości wykorzystania bulw Helianthus tuberosus w produkcji żywności.
Opis bibliograficzny
Możliwości wykorzystania bulw Helianthus tuberosus w produkcji żywności. [AUT.] DOMINIKA SKIBA, BARBARA SAWICKA. W: Bioprodukty - pozyskiwanie, właściwości i zastosowanie w produkcji żywności. Redakcja naukowa: Grażyna Lewandowicz, Joanna Le Thanh-Blicharz Poznań, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 47-55, il., bibliogr., streszcz, 978-83-7160-835-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bioprodukty - pozyskiwanie, właściwości i zastosowanie w produkcji żywności. Redakcja naukowa: Grażyna Lewandowicz, Joanna Le Thanh-Blicharz, 47-55
Wydawca:
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.61 |
---|---|
Rekord utworzony: | 3 marca 2016 16:32 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:42 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.foodsciences.edu.pl/monograf…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7160-835-3
BPP ID: (59, 37531) wydawnictwo zwarte #37531
PBN ID (hist.): 37531
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.