Wpływ bakterii probiotycznych na teksturę szynek surowo dojrzewających podczas przechowywania.
Opis bibliograficzny
Wpływ bakterii probiotycznych na teksturę szynek surowo dojrzewających podczas przechowywania. [AUT.] MONIKA SKWAREK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności : VI Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 15-17 kwietnia 2015 r 11-11. [b.m.], [b.w.], 2015. - S. 11.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : VI Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 15-17 kwietnia 2015 r, 11-11
Wydawca:
[b.w.], 2015. - S. 11
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 marca 2016 10:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:42 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 37654) wydawnictwo zwarte #37654
PBN ID (hist.): 37654
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.