Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności.
Opis bibliograficzny
Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności. [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MARIA MIKOS-BIELAK, ELŻBIETA OSTAPCZUK. 138 s, il., bibliogr. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 1999, 83-7259-995-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
138 s.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 1999
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Podręcznik akademicki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 listopada 2017 08:40 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7259-995-2
BPP ID: (59, 3769) wydawnictwo zwarte #3769
PBN ID (hist.): 3769
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.