Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przemysł ziemniaczany.

Opis bibliograficzny

Przemysł ziemniaczany. [AUT.] BOHDAN ACHREMOWICZ. W: Technologia przetwórstwa węglowodanów / pod red. Mieczysława Pałasińskiego Kraków, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Małopolski, 1999, S. 33-65, il., bibliogr, 83-7108-061-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Technologia przetwórstwa węglowodanów / pod red. Mieczysława Pałasińskiego, S. 33-65
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Małopolski, 1999
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:40

Identyfikatory

ISBN: 83-7108-061-1
BPP ID: (59, 3772) wydawnictwo zwarte #3772
PBN ID (hist.): 3772

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się