Wykorzystanie soku z czerwonego grapefruita (Citrus paradisi) do dezynfekcji jaj wylęgowych.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie soku z czerwonego grapefruita (Citrus paradisi) do dezynfekcji jaj wylęgowych. [AUT.] KAMIL DRABIK, KARRAR IMAD ABDULSAHIB AL-SHAMMARI. W: XIII Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : III Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 7 kwietnia 2016 r 72-73. [Lublin], Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIII Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : III Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 7 kwietnia 2016 r, 72-73
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 kwietnia 2016 14:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:43 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 37787) wydawnictwo zwarte #37787
PBN ID (hist.): 37787
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.