Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości fizyczne prozdrowotnych ciast drożdżowych o obniżonej kaloryczności.

Opis bibliograficzny

Właściwości fizyczne prozdrowotnych ciast drożdżowych o obniżonej kaloryczności. [AUT.] ANETA ZAMŁYŃSKA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIII Konferencja Naukowa Doktorantów, 23-24 marca 2015 r. / red. nauk. Krzysztof Gołacki 17-18. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015, 978-83-7259-235-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIII Konferencja Naukowa Doktorantów, 23-24 marca 2015 r. / red. nauk. Krzysztof Gołacki, 17-18
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 maja 2016 11:20
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:44

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-235-4
BPP ID: (59, 37935) wydawnictwo zwarte #37935
PBN ID (hist.): 37935

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się