The use of edible carcass by-products in food technology.
Opis bibliograficzny
The use of edible carcass by-products in food technology. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, KAROLINA KASPRZAK, MALWINA MERSKA. W: III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały Konferencyjne. Lublin, 25 - 26 kwietnia 2014 / red. Jacek Panek, Edyta Chruściel 83-84, bibliogr. Lublin, Jacek Panek, 2014, 978-83-937175-2-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały Konferencyjne. Lublin, 25 - 26 kwietnia 2014 / red. Jacek Panek, Edyta Chruściel, 83-84
Wydawca:
Jacek Panek, 2014
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 czerwca 2016 12:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:44 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937175-2-1
BPP ID: (59, 38033) wydawnictwo zwarte #38033
PBN ID (hist.): 38033
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.