The effect of Allium sativum and Echinacea purpurea on the quality of turkey-hens meat.
Opis bibliograficzny
The effect of Allium sativum and Echinacea purpurea on the quality of turkey-hens meat. [AUT.] KATARZYNA ABRAMOWICZ, MAGDALENA KRAUZE. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 43. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2016, 978-83-939764-3-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 43
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 czerwca 2016 11:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:44 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-3-0
BPP ID: (59, 38044) wydawnictwo zwarte #38044
PBN ID (hist.): 38044
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.