Zagrożenia wynikające ze spożycia mięsa i podrobów świni domowej i dzika.
Opis bibliograficzny
Zagrożenia wynikające ze spożycia mięsa i podrobów świni domowej i dzika. [AUT.] MAŁGORZATA ZAREK, MARCIN HAŁABIS, PAULINA BEDNARCZUK, SYLWIA PAPROCKA. W: Wybrane zagadnienia z zakresu ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy : monografia naukowa pod red. H. Pawlak, A. Buczaj Lublin, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z oo, 132-140, bibliogr., sum, 978-83-63761-78-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wybrane zagadnienia z zakresu ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy : monografia naukowa pod red. H. Pawlak, A. Buczaj, 132-140
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z oo
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 13 czerwca 2016 13:07 |
Ostatnia aktualizacja: | 13 lutego 2019 13:38 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-78-3
BPP ID: (59, 38054) wydawnictwo zwarte #38054
PBN ID (hist.): 38054
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.