Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Geneza światowego mleczarstwa. Od udomowienia kozy po mleko UHT.

Opis bibliograficzny

Geneza światowego mleczarstwa. Od udomowienia kozy po mleko UHT. [AUT.] RENATA KLEBANIUK. W: Mleczarstwo polskie. Skąd się bierze mleko? pod redakcją / Joanny Walentowskiej Bydgoszcz, Quixi Media sp. z o.o, 34-61, il, 978-83-61840-05-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Mleczarstwo polskie. Skąd się bierze mleko? pod redakcją / Joanny Walentowskiej, 34-61
Wydawca:
Quixi Media sp. z o.o.
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 czerwca 2016 15:57
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:44

Identyfikatory

ISBN: 978-83-61840-05-3
BPP ID: (59, 38091) wydawnictwo zwarte #38091
PBN ID (hist.): 38091

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się