Peptydy opioidowe w żywności i ich wpływ na organizm człowieka.
Opis bibliograficzny
Peptydy opioidowe w żywności i ich wpływ na organizm człowieka. [AUT.] BEATA RUTKOWSKA, KATARZYNA BANACH. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 103. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2016, 978-83-939764-3-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 103
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2016
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 czerwca 2016 16:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:44 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-3-0
BPP ID: (59, 38092) wydawnictwo zwarte #38092
PBN ID (hist.): 38092
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.