Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Peptydy opioidowe w żywności i ich wpływ na organizm człowieka.

Opis bibliograficzny

Peptydy opioidowe w żywności i ich wpływ na organizm człowieka. [AUT.] BEATA RUTKOWSKA, KATARZYNA BANACH. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 103. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2016, 978-83-939764-3-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 103
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2016
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 czerwca 2016 16:07
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:44

Identyfikatory

ISBN: 978-83-939764-3-0
BPP ID: (59, 38092) wydawnictwo zwarte #38092
PBN ID (hist.): 38092

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się