Antioxidant activity of peptides obtained from dry cured pork loin with probiotic by pepsin treatment.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity of peptides obtained from dry cured pork loin with probiotic by pepsin treatment. [AUT.] PAULINA KĘSKA. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 158. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2016, 978-83-939764-3-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : Trzecie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 21.05.2016 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 158
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 czerwca 2016 15:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:44 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-3-0
BPP ID: (59, 38115) wydawnictwo zwarte #38115
PBN ID (hist.): 38115
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.