Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Biopierwiastki w żywności.

Opis bibliograficzny

Biopierwiastki w żywności. [AUT.] MONIKA BOJANOWSKA, IZABELLA JACKOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL. W: Znaczenie pierwiastków chemicznych w środowisku i medycynie. XIX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna. Lublin, 4 czerwca 2016 r 15-15. [Lublin], [b.w.], 2016.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Znaczenie pierwiastków chemicznych w środowisku i medycynie. XIX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna. Lublin, 4 czerwca 2016 r, 15-15
Wydawca:
[b.w.], 2016
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 czerwca 2016 10:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:44

Identyfikatory

BPP ID: (59, 38120) wydawnictwo zwarte #38120
PBN ID (hist.): 38120

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się