Skład chemiczny i aktywność antyoksydacyjna ekstraktów z owoców jemioły.
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny i aktywność antyoksydacyjna ekstraktów z owoców jemioły. [AUT.] WIOLETA PIETRZAK, RENATA NOWAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. W: Botanika - tradycja i nowoczesność. Streszczenia referatów i plakatów / pod red. Ewy Szczuki, Grażyny Szymczak, Magdaleny Śmigały i Rafała Marcińca 77-77. Lublin, PTB, 2016.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Botanika - tradycja i nowoczesność. Streszczenia referatów i plakatów / pod red. Ewy Szczuki, Grażyny Szymczak, Magdaleny Śmigały i Rafała Marcińca, 77-77
Wydawca:
PTB, 2016
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 lipca 2016 09:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:45 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 38293) wydawnictwo zwarte #38293
PBN ID (hist.): 38293
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.