Wykorzystanie proszku z pigwowca jako dodatku do żywności.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie proszku z pigwowca jako dodatku do żywności. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, BEATA BIERNACKA, RENATA RÓŻYŁO, MONIKA SIASTAŁA. W: V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r. [Warszawa], [b.w.], 2016. - S. 41.
Szczegóły publikacji
Źródło:
V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r,
Wydawca:
[b.w.], 2016. - S. 41
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lipca 2016 07:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:46 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 38378) wydawnictwo zwarte #38378
PBN ID (hist.): 38378
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.