Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena właściwości sorpcyjnych ekstrudatów kukurydzianych z dodatkiem liści pszczelnika mołdawskiego Dracocephalum moldavicum.

Opis bibliograficzny

Ocena właściwości sorpcyjnych ekstrudatów kukurydzianych z dodatkiem liści pszczelnika mołdawskiego Dracocephalum moldavicum. [AUT.] EWA GONDEK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, ANNA ONISZCZUK, TOMASZ ONISZCZUK, EWA JAKUBCZYK, KAROL KUPRYANIUK, MAGDALENA KRĘCISZ, ANNA KOCIRA. W: V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r 50. [Warszawa], [b.w.], 2016. - S. 50.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
V Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 21-23 czerwca 2016 r, 50
Wydawca:
[b.w.], 2016. - S. 50
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 września 2016 11:56
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:46

Identyfikatory

BPP ID: (59, 38588) wydawnictwo zwarte #38588
PBN ID (hist.): 38588

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się