Wykorzystanie rodzimych ras świń do produkcji tradycyjnych i regionalnych produktów żywnościowych.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie rodzimych ras świń do produkcji tradycyjnych i regionalnych produktów żywnościowych. [AUT.] MAREK BABICZ, MARCIN HAŁABIS, KINGA KROPIWIEC, ZBIGNIEW BAJDA. W: Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska [Lublin] 2016, Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych, 98-107, il., bibliogr, 978-83-955655-0-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.52 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 września 2016 11:22 |
Ostatnia aktualizacja: | 16 października 2019 14:09 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-955655-0-3
BPP ID: (59, 38629) wydawnictwo zwarte #38629
PBN ID (hist.): 38629
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.