Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska.
Opis bibliograficzny
Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska. [RED.] JOANNA BARŁOWSKA. [Lublin], Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych, 1-168, il., bibliogr, 978-83-955655-0-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
1-168
Wydawca:
Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 8.80 |
---|---|
Rekordy powiązane: | • Wykorzystanie rodzimych ras świń do produkcji tradycyjnych i regionalnych produktów żywnościowych. [AUT.] MAREK BABICZ, MARCIN HAŁABIS, KINGA KROPIWIEC, ZBIGNIEW BAJDA. W: Wytwarzanie produktów regionalnych jako szansa aktywizacji gospodarstw utrzymujących lokalne rasy zwierząt i promocji zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich / red. nauk. Joanna Barłowska [Lublin] 2016, Joanna Dejko Studium Doskonalenia Zdolności Poznawczych, 98-107, il., bibliogr, 978-83-955655-0-3. |
Rekord utworzony: | 15 września 2016 12:37 |
Ostatnia aktualizacja: | 15 lutego 2019 11:23 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-955655-0-3
BPP ID: (59, 38638) wydawnictwo zwarte #38638
PBN ID (hist.): 38638
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.