The effect of different dietary levels and sources of methionine on the blood redox status of turkeys = Wpływ poziomu i źródła metioniny w dietach na status oksydoredukcyjny krwi indyków.
Opis bibliograficzny
The effect of different dietary levels and sources of methionine on the blood redox status of turkeys = Wpływ poziomu i źródła metioniny w dietach na status oksydoredukcyjny krwi indyków. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, MAGDALENA KUBIŃSKA, ANNA CZECH, JERZY JUŚKIEWICZ, ZENON ZDUŃCZYK, JAN JANKOWSKI. W: XXVIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce - praktyka nauce : Materiały konferencyjne = XXVIII International Poultry Science Symposium PB WPSA : Science to Practice - Practice for Science : Conference proceedings, Licheń Stary 14-16.09 2016 88-89. [b. m. wyd.], [b.w.], [2016].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce - praktyka nauce : Materiały konferencyjne = XXVIII International Poultry Science Symposium PB WPSA : Science to Practice - Practice for Science : Conference proceedings, Licheń Stary 14-16.09 2016, 88-89
Wydawca:
[b.w.], [2016]
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 września 2016 13:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 38699) wydawnictwo zwarte #38699
PBN ID (hist.): 38699
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.