Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of mixture of plant components addition on the mechanical properties of the crumb and crust of wheat bread.

Opis bibliograficzny

Effect of mixture of plant components addition on the mechanical properties of the crumb and crust of wheat bread. [AUT.] MONIKA SIASTAŁA, DARIUSZ DZIKI, BEATA BIERNACKA, RENATA RÓŻYŁO, ANTONI MIŚ, HAMEED W. HASSOON. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts 77. Lublin, Polish Academy of Science, 2016, 978-83-89969-43-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, 77
Wydawca:
Polish Academy of Science, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 września 2016 07:38
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:47

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89969-43-9
BPP ID: (59, 38800) wydawnictwo zwarte #38800
PBN ID (hist.): 38800

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się