Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physical and antioxidant properties of gluten-free bread enriched with carob fiber.

Opis bibliograficzny

Physical and antioxidant properties of gluten-free bread enriched with carob fiber. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, BEATA BIERNACKA, MONIKA SIASTAŁA, ALICJA ZIEMICHÓD. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts 96. Lublin, Polish Academy of Science, 2016, 978-83-89969-43-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, 96
Wydawca:
Polish Academy of Science, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 września 2016 08:33
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:47

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89969-43-9
BPP ID: (59, 38804) wydawnictwo zwarte #38804
PBN ID (hist.): 38804

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się