Application of buckwheat for gluten-free precooked pasta products processed by the extrusion-cooking.
Opis bibliograficzny
Application of buckwheat for gluten-free precooked pasta products processed by the extrusion-cooking. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, ANNA ONISZCZUK, KAROLINA WOJTUNIK, TOMASZ ONISZCZUK. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts 159. Lublin, Polish Academy of Science, 2016, 978-83-89969-43-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, 159
Wydawca:
Polish Academy of Science, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2016 10:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:48 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-43-9
BPP ID: (59, 38811) wydawnictwo zwarte #38811
PBN ID (hist.): 38811
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.