Quantitation of phenolic compounds in gluten-free precooked rice pasta.
Opis bibliograficzny
Quantitation of phenolic compounds in gluten-free precooked rice pasta. [AUT.] ANNA ONISZCZUK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, DARIUSZ WIĄCEK, M. OLECH, RENATA NOWAK, MONIKA WAKSMUNDZKA-HAJNOS. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts 160. Lublin, Polish Academy of Science, 2016, 978-83-89969-43-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, 160
Wydawca:
Polish Academy of Science, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2016 10:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:48 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-43-9
BPP ID: (59, 38812) wydawnictwo zwarte #38812
PBN ID (hist.): 38812
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.