Ocena jakości niskosłodzonych dżemów z truskawek.
Opis bibliograficzny
Ocena jakości niskosłodzonych dżemów z truskawek. [AUT.] KAMIL TOCZEK, AGNIESZKA MALIK, MAGDA WOJCIESZEK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce - Żywność. [Red. nauk. Jacek Leśny, Jędrzej Nyćkowiak] Poznań, Młodzi Naukowcy, 83-88, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-20-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce - Żywność. [Red. nauk. Jacek Leśny, Jędrzej Nyćkowiak], 83-88
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 3 października 2016 08:37 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:48 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65362-20-9
BPP ID: (59, 38835) wydawnictwo zwarte #38835
PBN ID (hist.): 38835
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.