Zielona kawa jako źródło kwasu chlorogenowego.
Opis bibliograficzny
Zielona kawa jako źródło kwasu chlorogenowego. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK. W: Postępy w naukach przyrodniczych. 2 = Progresses in life sciences / red. Kamil Maciąg, Mirosław Szala, Grzegorz Winiarski Lublin, Politechnika Lubelska, 2013, s. 116-130, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-63569-84-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy w naukach przyrodniczych. 2 = Progresses in life sciences / red. Kamil Maciąg, Mirosław Szala, Grzegorz Winiarski, s. 116-130
Wydawca:
Politechnika Lubelska, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.30 |
---|---|
Rekord utworzony: | 5 października 2016 10:31 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2019 08:56 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.pollub.pl/dlibra/publication/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63569-84-6
BPP ID: (59, 38879) wydawnictwo zwarte #38879
PBN ID (hist.): 38879
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.