Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ stosowania fermentowanej śruty sojowej lub rzepakowej w mieszankach paszowych dla kurcząt na dostępność oraz stopień bioretencji fosforu, wapnia i magnezu w tkankach = The effect of including fermented soybean or rapeseed meal in compouned feed for chickens on the availability and bioretention of phosphorus, calcium and magnesium in tissues.

Opis bibliograficzny

Wpływ stosowania fermentowanej śruty sojowej lub rzepakowej w mieszankach paszowych dla kurcząt na dostępność oraz stopień bioretencji fosforu, wapnia i magnezu w tkankach = The effect of including fermented soybean or rapeseed meal in compouned feed for chickens on the availability and bioretention of phosphorus, calcium and magnesium in tissues. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, ANNA STĘPNIOWSKA, EWELINA CHOLEWIŃSKA. W: XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski 132-133, Tekst równoległy w języku angielskim. Olsztyn, [Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo], 978-83-8100-014-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 132-133
Wydawca:
[Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 października 2016 15:12
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:48

Identyfikatory

ISBN: 978-83-8100-014-7
BPP ID: (59, 38913) wydawnictwo zwarte #38913
PBN ID (hist.): 38913

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się