Wpływ stosowania fermentowanej śruty sojowej lub rzepakowej w mieszankach paszowych dla kurcząt na dostępność oraz stopień bioretencji fosforu, wapnia i magnezu w tkankach = The effect of including fermented soybean or rapeseed meal in compouned feed for chickens on the availability and bioretention of phosphorus, calcium and magnesium in tissues.
Opis bibliograficzny
Wpływ stosowania fermentowanej śruty sojowej lub rzepakowej w mieszankach paszowych dla kurcząt na dostępność oraz stopień bioretencji fosforu, wapnia i magnezu w tkankach = The effect of including fermented soybean or rapeseed meal in compouned feed for chickens on the availability and bioretention of phosphorus, calcium and magnesium in tissues. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, ANNA STĘPNIOWSKA, EWELINA CHOLEWIŃSKA. W: XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski 132-133, Tekst równoległy w języku angielskim. Olsztyn, [Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo], 978-83-8100-014-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 132-133
Wydawca:
[Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 października 2016 15:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:48 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8100-014-7
BPP ID: (59, 38913) wydawnictwo zwarte #38913
PBN ID (hist.): 38913
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.