Zmiany cech i wytrzymałości kości udowej indyczek żywionych dietą z dodatkiem probiotyku = Changes the characteristic and mechanical endurance of femur in female turkeys fed diet with added probiotic.
Opis bibliograficzny
Zmiany cech i wytrzymałości kości udowej indyczek żywionych dietą z dodatkiem probiotyku = Changes the characteristic and mechanical endurance of femur in female turkeys fed diet with added probiotic. [AUT.] EWA TOMASZEWSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, PIOTR DOBROWOLSKI, RENATA KLEBANIUK, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, ADRIAN KUBACZYŃSKI, MAGDALENA OLCHA, TADEUSZ BLICHARSKI, EUGENIUSZ R. GRELA, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. W: XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski 164-165, Tekst równoległy w języku angielskim. Olsztyn, [Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo], 978-83-8100-014-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 164-165
Wydawca:
[Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 października 2016 12:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:48 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8100-014-7
BPP ID: (59, 38942) wydawnictwo zwarte #38942
PBN ID (hist.): 38942
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.