Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Obraz mikrobiologiczny kału oraz profil morfologiczny krwi ciężarnych loch otrzymujących fermentowaną śrutę rzepakową = The microbiological picture of stool and blood profile of pregnant sows receiving fermented rapeseed meal.

Opis bibliograficzny

Obraz mikrobiologiczny kału oraz profil morfologiczny krwi ciężarnych loch otrzymujących fermentowaną śrutę rzepakową = The microbiological picture of stool and blood profile of pregnant sows receiving fermented rapeseed meal. [AUT.] MARTYNA KIESZ, ANNA CZECH, EUGENIUSZ R. GRELA, ROBERT CHACHAJ, KATARZYNA OGNIK. W: XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski 188-189, Tekst równoległy w języku angielskim. Olsztyn, [Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo], 978-83-8100-014-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 188-189
Wydawca:
[Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 października 2016 13:11
Ostatnia aktualizacja:2 sierpnia 2018 09:24

Identyfikatory

ISBN: 978-83-8100-014-7
BPP ID: (59, 38945) wydawnictwo zwarte #38945
PBN ID (hist.): 38945

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się