Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ mikronizowanych nasion grochu (Pisum sativumL.) jako zamiennika poekstrakcyjnej śruty sojowej na skład kwasów tłuszczowych i jakość mięsa kurcząt i brojlerów = Effect of micronized pea seeds (Pisum sativumL.) as a substitute of soybean meal ontissue fatty acids composition and meat quality of broiler chickens.

Opis bibliograficzny

Wpływ mikronizowanych nasion grochu (Pisum sativumL.) jako zamiennika poekstrakcyjnej śruty sojowej na skład kwasów tłuszczowych i jakość mięsa kurcząt i brojlerów = Effect of micronized pea seeds (Pisum sativumL.) as a substitute of soybean meal ontissue fatty acids composition and meat quality of broiler chickens. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, ALI RIDHA MUSTAFA AL-YASIRY. W: XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski 200-201, Tekst równoległy w języku angielskim. Olsztyn, [Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo], 978-83-8100-014-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLV Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk : Olsztyn, 21-22 czerwca 2016 r. / Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 200-201
Wydawca:
[Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Wydawnictwo]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 października 2016 13:25
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:48

Identyfikatory

ISBN: 978-83-8100-014-7
BPP ID: (59, 38948) wydawnictwo zwarte #38948
PBN ID (hist.): 38948

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się