Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Skład podstawowy regionalnych serów dojrzewających.

Opis bibliograficzny

Skład podstawowy regionalnych serów dojrzewających. [AUT.] PRZEMYSŁAW KNYSZ, RENATA PYZ-ŁUKASIK, KRZYSZTOF SZKUCIK, WALDEMAR PASZKIEWICZ. W: Per Scientiam ad Salutem Animalium et Hominum: Materiały kongresowe - XV Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, Lublin 22-24 września 2016 234, tytuł równolegle w języku angielskim. Lublin, Wydawnictwo MORPOL s.c, 978-83-940360-2-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Per Scientiam ad Salutem Animalium et Hominum: Materiały kongresowe - XV Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, Lublin 22-24 września 2016, 234
Wydawca:
Wydawnictwo MORPOL s.c.
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 października 2016 14:11
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:48

Identyfikatory

ISBN: 978-83-940360-2-7
BPP ID: (59, 38962) wydawnictwo zwarte #38962
PBN ID (hist.): 38962

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się