Wpływ wybranych czynników na profil kwasów tłuszczowych mleka koziego.
Opis bibliograficzny
Wpływ wybranych czynników na profil kwasów tłuszczowych mleka koziego. [AUT.] ROBERT PASTUSZKA, JOANNA BARŁOWSKA, PIOTR DOMARADZKI, MAŁGORZATA DMOCH. W: Dostosowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego do wymagań konsumentów i zapewnienia jej bezpieczeństwa. Konferencja naukowa, Lublin, 6-7 września 2016 / Kom. red. Mariusz Florek, Władysław Migdał, Jolanta Król 28. [Lublin], [b. wyd].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Dostosowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego do wymagań konsumentów i zapewnienia jej bezpieczeństwa. Konferencja naukowa, Lublin, 6-7 września 2016 / Kom. red. Mariusz Florek, Władysław Migdał, Jolanta Król, 28
Wydawca:
[b. wyd]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2016 14:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 39001) wydawnictwo zwarte #39001
PBN ID (hist.): 39001
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.