The effect of α-ketoglutarate (AKG) on the structure of the epiphyseal cartilage of femur and tibia in rats after esophageal-duodenal anastomosis.
Opis bibliograficzny
The effect of α-ketoglutarate (AKG) on the structure of the epiphyseal cartilage of femur and tibia in rats after esophageal-duodenal anastomosis. [AUT.] GRZEGORZ TYMICKI, MARTA PAWŁOWSKA, EWA ROMAN, WIESŁAW ŚLEBODA, STEFAN G. PIERZYNOWSKI. W: Physiology and biochemistry in animal nutrition : XII Conference of Young Researchers / The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Polish Academy of Science, The Group on Animal Nutrition of The Committee on Animal Sciences of Polish Academy of Science, Łowicz-Nieborów, 23-24 September, 2015 25. Jabłonna, Polska Akademia Nauk, 978-83-933604-6-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Physiology and biochemistry in animal nutrition : XII Conference of Young Researchers / The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Polish Academy of Science, The Group on Animal Nutrition of The Committee on Animal Sciences of Polish Academy of Science, Łowicz-Nieborów, 23-24 September, 2015, 25
Wydawca:
Polska Akademia Nauk
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2016 12:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:49 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-933604-6-8
BPP ID: (59, 39022) wydawnictwo zwarte #39022
PBN ID (hist.): 39022
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.