Zawartość tłuszczu, białka i laktozy w siarze macior żywionych z dodatkiem wodno-alkoholowego wyciągu czosnku i allicyny w okresie przedurodzeniowym.
Opis bibliograficzny
Zawartość tłuszczu, białka i laktozy w siarze macior żywionych z dodatkiem wodno-alkoholowego wyciągu czosnku i allicyny w okresie przedurodzeniowym. [AUT.] MARCIN R. TATARA, JOANNA BARŁOWSKA, KATARZYNA DUDEK, ROMUALD ZABIELSKI, TADEUSZ STUDZIŃSKI. W: Per Scientiam ad Salutem Animalium et Hominum: Materiały kongresowe - XV Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, Lublin 22-24 września 2016 319, tytuł równolegle w języku angielskim. Lublin, Wydawnictwo MORPOL s.c, 978-83-940360-2-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Per Scientiam ad Salutem Animalium et Hominum: Materiały kongresowe - XV Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, Lublin 22-24 września 2016, 319
Wydawca:
Wydawnictwo MORPOL s.c.
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2016 13:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:49 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-940360-2-7
BPP ID: (59, 39025) wydawnictwo zwarte #39025
PBN ID (hist.): 39025
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.