Zawartość kwasów tłuszczowych w wybranych wieprzowych wędlinach podrobowych.
Opis bibliograficzny
Zawartość kwasów tłuszczowych w wybranych wieprzowych wędlinach podrobowych. [AUT.] KINGA KROPIWIEC. W: Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju : VIII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel 2016 : abstrakty / red. Kamil Maciąg, Monika Olszówka, Krzysztof Bałękowski 361-362. Lublin, Wydawnictwo Naukowe Tygiel, 978-83-65272-32-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju : VIII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel 2016 : abstrakty / red. Kamil Maciąg, Monika Olszówka, Krzysztof Bałękowski, 361-362
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Tygiel
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 października 2016 14:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:49 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65272-32-4
BPP ID: (59, 39070) wydawnictwo zwarte #39070
PBN ID (hist.): 39070
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.